Изпълнителният директор на сините Павел Колев заяви след след общото събрание

...
Изпълнителният директор на сините Павел Колев заяви след след общото събрание
Коментари Харесай

Павел Колев: Левски ще залага на школата, има стратегия за намаляване на задълженията

Изпълнителният шеф на " сините " Павел Колев съобщи след след общото заседание в НДК, че " сините " имат намерение да влагат доста по-голяма част от бюджета си за детско-юношеската школа на клуба.
 Георги Попов е новият притежател на Левски
В момента за академията са отивали към 6-7% от бюджета, а би трябвало да бъдат най-малко 15% с влизането на новото управление. Освен това, Колев разкри, че в идните години Левски ще се опита да построи още по-дълбоки връзки със " синята " общественост, с цел да може клубът да се приближи към самоиздържането.

" Приоритет ще бъде развиването на школата. В момента към академията отиват към 6-7% от бюджета, а би трябвало да стане най-малко 15. Имаме тактика за понижаване на отговорностите, само че съответни периоди е доста мъчно да се посочат сега. Тези отговорности са насъбрани обратно във времето и занапред предстоят диалози по какъв начин, в какъв размер и в какъв период ще бъдат погасявани.

Най-спешно беше да се подсигури лиценза за евротурнирите. Ние го свършихме преди общото заседание и бяхте осведомени по тази причина. За нас е значимо да почистим репутацията на футболния клуб. Левски се беше трансформирал в синоним на неточен сътрудник. Ще се опитаме да изградим връзки на почтеност, изключително за трансферната политика и връзките с футболистите.

Имаме доста работа с левскарската общественост. Колко са, къде са и по какъв начин можем да споделяме с тях. Няма по какъв начин един клуб да е постоянно на върха, само че би трябвало да има построена една база от правилни последователи без значение от резултатите. Левски е част от обстановката във футбола в целия район, която не е розова ", сподели Колев.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР